2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı Abdullah Akça İlk-Ortaokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu

Abdullah Akça  İlk-Ortaokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu ,26 EKİM 2020 Pazartesi  günü saat 13:30'da  yapılacaktır.

VELİLERİMİZE ,ÖĞRETMENLERİMİZE VE İLGİLİLERE DUYURULUR

Abdullah Akça  İlk-Ortaokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu ,26 EKİM 2020 Pazartesi  günü saat 13:30'da okul bahçesinde yapılacaktır.

Yönetmelik Gereği GENEL KURUL TOPLANTISI aşağıdaki şekilde yapılır.

a) Genel Kurula katılacak veliler toplantı katılım cetvelini imzalar.

b) Toplantının açılışı birlik başkanı tarafından yapılır.

c) Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçilir.

d) Toplantı sonunda bütün tutanak ve belgeler yeni seçilen yönetim kuruluna teslim edilir.

e) Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunun üyelerinin seçimleri asil ve yedek olarak liste halinde oylanarak yapılır.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu için aday olmak isteyen grupların 26 EKİM 2020 Pazartesi  günü saat 11:30 a kadar ,  Okul Müdürlüğüne Yönetim kurulunu oluşturmak için gereken ( 5 asil- 5 Yedek olmak üzere) 10 kişilik listenin de eklendiği bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Okul Aile Birliği Genel Kurulunda gündeme alınmasını istediğiniz maddelerin Okul Müdürlüğüne Bildiriniz.

Toplantı Gündem Maddeleri

1- Okul Aile Birliği Başkanının açılış konuşması.

2- Divan Oluşturulması( 1 başkan 1 yazman)

3- Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesi.

4- Okul Aile Birliği denetleme Kurulunun raporunun okunması ve ibra edilmesi.

5- Tahmini bütçenin belirlenmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi.

6- Yönetim Kurulunun okul ihtiyaçları için yetkilendirilmesi.

7- Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu seçiminin yapılması.

8- Okul Aile Birliği Denetim Kurulunun Seçilmesi( 2 veli 2 öğretmen ve yedek)

9- Kapanış

23  EKİM  2020